DANIELA ČELIKOVIĆ je osnivač Akademije. Ona je sertifikovani hipnoterapeut i predstavnik za Ameriku I Srbiju dve svetske organizacije:

EUROPEAN YOGA FEDERATION
WORLD MOVEMENT FOR YOGA AND AYURVEDA
Daniela je dizajnirala svoj terapijski i individualni pristup yoge svakom pojedincu u odnosu na njegovu fiziologiju, godine ili stanje.

Daniela je sertifikovani hipnoterapeut I sertifikovani NLP prakticar. Član je IHA ( International Hypnosis Association).

Kroz dugogodišnju praksu sa ljudima, shvatila je da samo u sinergiji sa prirodom čovek može postići potpunu sreću I izlečenje. Zato je svoje znanje produbila I proširila uz pomoć širokog spectra tradicionalnih medicinskih disciplina I tako postala:

Sertifikovani I priznati Ayurvedski praktičar
Sertifikovani Bach Flower praktičar
Sertifikovani Pranic haling praktičar
Master of Reiki
Zavalna je svojim profesorima I učiteljima koji su joj nesebično dali znanje i mogućnost da pomogne ljudima da vide život na lepši i drugačiji način.

JADRANKO MIKLEC Yogu vežba 30 godina a 15 godina je aktivno podučava. Sastav vedske yoge koju podučava temelji se na učenju Maharishi Mahesh Yogija, Maharishi Swami Dev Murtija, A.G.Mohana koji je direktni učenik Shri T. Krishnamacharye, Col.Dalmir Singha koji je direktni učenik Maha Avatara Baba Ji-a, drugih Yogacharya
Izučio je sastav Ashtanga yoge od Davida Wiliamsa, koji je prvi upoznao zapadni svet sa Ashtanga yogom. Jadranko je napisao 7 knjiga o yogi. Naziv prve knjige je Yama – moralna načela, druge Niyama – životna načela, treće Asana – yoga položaji Pranayama – yoga disanje, četvrte Yoga za kralježnicu i ljepotu tijela, pete Transcendentalna meditacija i seste Science of Vedic Yoga koja je uvrstena kao obavezna literatura za sve yoga ucitelje.

Podučava yogu u Europskim zemljama i drugim kontinentima (India) te sarađuje s Maharishi Akademie Für Vedische Wissenschaft; Deutsche Gesellschaft für Ayurveda; Institut für Sportwissenschaft der Universität Tübingen in Germany; Morarji Desai National Institute of Yoga, India, European Yoga Federation and World Movement for Yoga and Ayurveda.

Jadranko Miklec 1991 godine stiče status učitelja Maharishijeve vedske znanosti i postaje član nastavničkog osoblja Maharishi University of Natural Law u Mentmoru, Engleska.

Temeljem dostignuća u području Maharishijeve vedske znanosti Maharishi Mahesh Yogi 2003 godine Jadranku Miklecu dodjeljuje titulu doktora nauka vedske znanosti.

Vise o Jadranku mozete saznati na http://www.jadrankomiklec.com/ i na http://facebook.com/jadranko.miklec

ALEKSANDAR JOVANOVIĆ je Pranic Healing praktikant sa brojnim završenim Pranic Healing kursevima i jedini licencirani instruktor Basic Pranic Healing seminara u Srbiji i Crnoj Gori. Na čelu je srpske asocijacije za unapređenje i očuvanje čovekovog zdravlja i okoline „Pranic Healing GM CKS“.
Licenciran je za držanje sledećih Pranic Healing kurseva: Osnovni, napredni, Prana Psihoterapija i Superbrain Yoga.