Beograd, 11. septembar 2014. – Fondacija Princeze Katarine zajedno sa Međunarodnim klubom žena i u organizaciji Akademije zdravog življenja (Academy for living healthy) organizovala je jedodnevni seminar joge na Belom Dvoru kao uvod u nastupajuću kampanju „Borba protiv raka dojke”.

Kurs su vodili joga učitelj Daniela Čeliković, članica borda Lifeline Njujork humanitarne organizacije koja funkcioniše pod patronatom Nj.K.V. Princeze Katarine i Yogacharya Jadranko Miklec koji je ujedno i sekretar Svetske joga federacije. Ceo događaj organizovan je u humanitarne svrhe i u sklopu najave predstojeće kampanje „Borbe protiv raka dojke“ koja ima za cilj podizanje svesti o značaju prevencije u borbi protiv raka dojke.

Cilj ovog događaja je da svaka osoba savlada osnove joga vežbi koje će im pomoći da smanje svakodnevni stres, povećaju energiju i tako održavaju optimalno psiho-fizičko zdravlje.

Događaj su podržale: Academy for living healthy, La Roche –Posay, Restoran Institucija, Sistem:I (Apple Macintosh system solution)